Běžecká kolekce Devold 2

Běžecká kolekce Devold

Devold® Running je špičkové sportovní oblečení z jemné 100% vlny Merino.

Design na tělo

Běžecká kolekce Devold Running byla vytvořena tak, aby umožnila volný pohyb a přitom pohodlně obepínala tělo. Oblečení z kolekce nejen pro běh je velmi lehké a nabízí veškerý komfort – je prodyšné, rychleschnoucí, nepřejímá pachy a udržuje tělo v chladu a suchu. Klasický žebrovaný úplet se kombinuje se strategicky umístěnými panely síťované úpletu. Díky tomu celá řada Running poskytuje trvalý komfort a prodyšnost během tréninku i při závodu. Oblečení je příjemně elastické pro maximální pohodlí a plný rozsah pohybu.

Přírodní materiál

Devold® Running je díky vlně Merino velmi příjemný a přirozeně odolný vůči zápachu. Ideální pro aktivní běžce, kteří nemají dostatek času na to, aby si mezi každým tréninkem usušili či vyprali oblečení.

Od hlavy k patě

Běžecká kolekce Devold 3Náruživý běžec i rekreační běžkyně může vybírat z nabídky ten nejvhodnější model.

Běžecký top, tričko s krátkým či dlouhým rukávem doplňuje triko s dlouhým rukávem, vysokým límcem a zipem. Lehké běžecké šortky uplatníte při závodu, zatímco dlouhé legíny jsou praktické pro zahřátí před výkonem či na vyklusání po závodu. Větruvzdorná vlněná vesta ochrání při zhoršeném počasí a nic neváží. Samozřejmostí v kolekci Running jsou běžecké podkolenky s kompresními vlastnostmi, ochranné návleky na paže a holeně, lehké a prodyšné čelenky, nákrčníky a čepice.

Devold Running je tedy ucelený program oblečení pro aerobní sporty v teplém období. Můžete bez obav vyrazit na trénink a pak se třeba posedět s přáteli. O pohodlí a funkčnost se stará materiál z kombinace merino vlny a tencelu. Celou kolekci Devold Running naleznete zde

Devold – záruka kvality

Již od roku 1853 se Devold věnuje zpracování vlny a výrobě oblečení do náročných klimatických podmínek.  Významní průzkumníci polárních oblastí a norští rybáři si Devold rychle oblíbili pro odolnost a nepřekonatelný komfort. Více jak 160 let práce s vlnou dodává výrobkům tu nejvyšší možnou kvalitu.