Chytil jsem zkrátka bacil severu a zamiloval se do Devoldu! 2

Chytil jsem zkrátka bacil severu a zamiloval se do Devoldu!

Chytil jsem zkrátka bacil severu a zamiloval se do Devoldu! 3

Jožo Pazúr je ambasadorem značky Devold pro Slovenskou republiku. Při návštěvě jeho obchodu Scandinavia Poprad jsme ho trošku vyzpovídali.

 

Devold: Jožo zdravíme Tě! Mohl by jsi se prosím krátce představit?

Jožo: Jmenuji se Josef Pazúr a vlastním obchod se severskými značkami – Scandinavia Poprad.

Devold: Jak jsi se dostal ke skandinávským značkám?

Jožo: K obchodu jsem se dostal proto, že jsem chtěl žít v Tatrách. Neumím si představit svůj život nikde jinde. Obchody nemám rád, ale zahryznul jsem se. Seznámil jsem se s jedním sympatickým pánem, který se jmenuje Jirka Fidrant a obchoduje s norskými značkami. Slovo dalo slovo a já se rozhodl otevřít si speciální obchod se skandinávskými značkami v Popradě.

Devold: Jak dlouho už prodáváš oblečení norské značky Devold?

Jožo: Už to bude 18 let.

Devold:  Na které zákazníky cílíš a jaký marketing používáš?

Jožo:  Já nemám rád placenou reklamu. Mám rád osobní zkušenost. Jsem tady pro zákazníka. Mojí reklamou jsou ti nejlepší lidé z Tater. Horští nosiči, horolezci a další. Tato reklama je pro mě tou nejlepší.Všichni tito lidé při své náročné profesi nejvíce ocení termoprádlo Devold, které je zahřeje když je opravdová zima a příjemně ochladí při horkých letních dnech.

Devold: Navštívil jsi osobně Skandinávii?

Jožo: Ano a úplně jsem se zamiloval do Norska. Chytil jsem zkrátka bacil severu a zamiloval se do hlavně do DEVOLDU!

Devold: O Tobě se ví, že jsi velkým obdivovatelem norské značky Devold. Proč se Ti tolik líbí?

Jožo: Je to naprosto unikátní značka. Mám tu možnost jako ambasador značky za Slovensko vyzkoušet každý jeden kus oblečení, které Devold vyrábí. Vlna se stala nedílnou součástí mého života. Nejvíce ocením, že vlna nezapáchá. Můžu tričko nosit i několik dní a je stále svěží.Vlna je návyková, jednou vyzkoušíte a už nechcete nic jiného!

Devold: Jací zákazníci navštěvují Tvůj obchod?

Jožo: Mám stálé zákazníky, kteří se naučili na vlnu a opravdovou kvalitu. Lidé si to poví mezi sebou a tak nemám o zákazníky nouzi.