Devold Compass není obyčejné triko! 2

Devold Compass není obyčejné triko!

Nepojmenováno1

Vlna je návyková a proto se to nejkvalitnější vlněné oblečení z Norska – Devold – těší velké oblibě. A to nejen v Norsku. Jeho postupná expanze na zbytek evropského trhu přináší novinky v produkci. A tak, přestože jsou zákazníci zvyklí na dokonalé sportovní termoprádlo a střední vrstvy, Devold přišel s rozšířením kolekce o Lifestyle, tedy oblečením pro volný čas.

Merino a nic víc

Zajímavým kusem se tak stává triko Devold Compass. Je upleteno z té nejjemnější vlny merino, která pochází z údolí Turee v australském Novém Jižním Walesu. „Výběrově Nepojmenovánošlechtíme ovce tak, aby byly co nejlépe vybavené na klimatické podmínky, které u nás panují,“ vysvětluje Edward Martin, největší dodavatel merino vlny pro norský Devold.

 

Triko Compass má gramáž 150 g/m2, což prozrazuje, že je 100% a výhradně upleteno jen z merino vlny. To v dnešní době není zcela obvyklé. I vlna se totiž postupně kombinuje s moderními funkčními materiály, které jsou lehčí, než vlna.

Přirozeně přírodní

Dostanete se vám tak do rukou triko, které je, mimo jiné, ekologické – pochází ze zcela obnovitelného zdroje, při kterém nedochází k zabíjení nebo týrání zvířat. „Usilujeme o to, aby se život našich hospodářských zvířat neustále zlepšoval. Jen šťastná ovce může dát to nejlepší merino,“ doplňuje Edward Martin.

Vlna je prostě vlna

Největší předností trika Devold Compass je, že se jako součást kolekce Lifestyle perfektně hodí k džínům nebo kraťasům, především díky volnému střihu a stylovému potisku s atraktivními barevnými kombinacemi. Zachovává si přitom vlastnosti vlny – aktivně reguluje teplotu těla, nezapáchá a díky nejjemnější vlně a nízké hmotnosti je nesmírně pohodlné, což ho předurčuje ke každodennímu nošení v těch nejparnějších dnech.