Devold – dárek, který opravdu zahřeje 2

Devold – dárek, který opravdu zahřeje

Prosinec začíná. Máte už vánoční dárky? Přinášíme 5 tipů na skvělé dárky od Devold pro vaše blízké. Ze široké nabídky produktů Devold je možné vybrat dárek pro každého. Všichni se mohou těšit na špičkovou kvalitu, přírodní materiál a skvělý střih. Vše důkladně a úspěšně prověřené generacemi norských rybářů, polárníků, horolezců a všech milovníků přírody.

  1. Svetr Nansen Rib Knit je teplý a tradiční svetr řady DEVOLD CLASSIC. Prapůvodně byl určen pro rybáře, kteří v náročných podmínkách ve vodách moře podél norských břehů trávili většinu života. V dnešní době se tyto svetry staly populární izolační vrstvou pro chladné dny a stylovou svrchní vrstvou. Takže skvělý dárek pro dědu, taťku, manžela, partnera. Aby venku nezmrznul.
  2. Rukavice Devold Gloves jsou stylové, teplé, vlněné rukavice, které nesmějí chybět v žádné kapse. Na všední zimní den i na pro chvíle pohody na horách. Pro všechny muže a ženy, pro milovníky klasiky.
  3. Ponožky Outdoor Heavy jsou silné a velmi teplé sportovní ponožky. Díky 74% podílu merino vlny jsou vhodné pro chladnější a mrazivé dny. Skvělý střih zabraňuje ohrnování, ponožky jsou velmi pohodlné. Tyto ponožky zaručeně potěší každého, kdo hledá pocit tepla a maximálního pohodlí.
  4. Čepice Magical Cap je jednoduchá a stylová čepice pro každého turistu. Výborně se ale hodí i do města. Stylové řádkování dodává čepici na exkluzivitě. Jemná 100% merino vlna je vysoce hřejivá. Čepice je vhodná pro zimní sporty, turistiku, městský život i chvíle odpočinku. Přiléhavý střih udrží čepici na místě, nesklouzává z hlavy ani se nepřetáčí.
  5. Expedition Man Shirt je triko jako ušité pro přiznivce toulek zimní krajinou. Vítr, zima, mráz ani menší déšť nemají šanci. Toto dvouvrstvé tričko zvládne udržet tělo v teple za každých podmínek. Dvě slabší vrstvy jsou vždy lepší než jedna silná. Ideální do chladných a mrazivých podmínek pro zimní aktivity, vysokohorskou turistiku, myslivost a jinou venkovní činnost při teplotách až –50 °C.

Tyto dárky opravdu zahřejí!