Devold - dárek pro drahou polovičku 2

Devold – dárek pro drahou polovičku

Pánové, pozor do Vánoc zbývají už jen dva týdny. Máme pro vás 3 tipy na dárky, které zahřejí a potěší vaší maminku, manželku, přítelkyni, dceru, milenku… Ze široké nabídky produktů Devold je možné vybrat dárek pro každou dívku, slečnu, dámu. Snoubí se v nich jedinečný norský design, velice jemná a příjemná merino vlna. V těchto kouscích bude vaše drahá v teple, pohodlí a krásná.

  1. Svetr Devold Ona Round následuje tradici norských svetrů s klasickými vzory oblíbených již od 50. let minulého století. Velice populární a stylová svrchní vrstva i velmi teplá izolační střední vrstva, která vaši drahou uchová v teple a pohodlí během chladnějších dní v prostředí města i uprostřed hor.
  2. Hýčkejte jí jemností a maximálním pohodlím. Rozmazlete jí trikem se zipem Liadalsnipa, které je na kůži velmi příjemné. Stylový klasický pletený vzor v žakárovém stylu firmy Devold zaujme na první pohled a dodává na exkluzivitě. Skvěle prodyšné, s výbornými termoregulačními vlastnostmi. Díky preciznímu střihu skvěle sedne a zabrání prochladnutí. Atraktivní barevné provedení a zajímavé vzory se hodí stejně dobře do městského prostředí, jako do hor.
  3. Dámské triko s dlouhým rukávem Alnes se vyznačuje vysokou hřejivostí a univerzálností použití. 100% merino vlna, přiléhavý střih a tradiční vzor Devold, který patří k rodinnému stříbru firmy Devold již po generace, přinášejí pohodlí a teplo pro chvíle odpočinku a rekreační sportovní výkony. Styl a vysoká míra izolace pro chladné až mrazivé dny pro všechny „zmrzliny“, které chtějí jít s módou.

Tyto dárky vaši dámu potěší a spolehlivě zahřejí!

Devold - dárek pro drahou polovičku 6
Devold - dárek pro drahou polovičku 7