Devold si veze domů dvě ISPO ocenění! 2

Devold si veze domů dvě ISPO ocenění!

Dvě ocenění z mezinárodního veletrhu ISPO získal DEVOLD

Se zaměřením na inovaci a vývoj merino vlny vyvinul Devold koncept budoucnosti vlny. A vyplatilo se. Oba revoluční produkty pro sezónu zima 2017/2018 získali prestižní ocenění mezinárodního veletrhu sportovního vybavení ISPO v kategorii outdoor.

Cenu Zlatý vítěz ISPO získala mikina Tinden Spacer

Revoluční mikina Tinden Spacer kombinuje schopnost dokonalé izolace s nízkou hmotností. Je to poprvé, kdy je technologie „spacer fabric“, třívrstvá, vysoce prodyšná, polstrovaná tkanina, kombinovaná s merino vlnou. Vzniká tak prostor s větším objemem vzduchu s lepší izolací, jako je tomu u péřových oděvů. Tato inovativní technologie umožňuje vlně soutěžit s ostatními oděvy s vysokým poměrem teplo/hmotnost a rozšiřuje tak uživatelskou základnu merino vlny.

DSCF0026 (Kopírovat)DSCF0149 (Kopírovat)DSCF0176 (Kopírovat)DSCF0129 (Kopírovat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vítězem ceny ISPO se stala přírodní hi-tech bunda Trollkyrkja

Bunda Trollkyrkja je naprosto vizionářským produktem pletení z merino vlny. Je z tohoto přírodního materiálu vyrobená ze 100 %, přitom se chová jako dokonalá membránovka. Je až neuvěřitelně odolná vodě i větru. Merino vlna přitom stále reguluje tělesnou teplotu v závislosti na provozované aktivitě a poskytuje teplo i přes to, že je vlhká. Jestli je nějaká bunda opravdu funkční, pak je to právě Trollkyrkja.

DSCF0119 (Kopírovat) DSCF0190 (Kopírovat) DSCF0195 (Kopírovat) DSCF0197_b (Kopírovat)