Informace o našich opatřeních Covid-19 2

Informace o našich opatřeních Covid-19

Informace o našich opatřeních Covid-19 3
Naše vláda začátkem března zavedla v celé zemi opatření směřující k omezení šíření viru Covid-19. Podobná opatření byla přijata v celé Evropě včetně Norska a i dalších zemích, se kterými Devold spolupracuje. To je pro nás všechny ohromující situace a rozsáhlá přijatá opatření budou mít významné důsledky pro zaměstnance, všechny zaměstnavatele a celou společnost. V současné době jsme zkoušeni jako společnost, jako zaměstnanci a zaměstnavatelé a jako spoluobčané.
 
Pro nás v Devoldu je naší první prioritou přispívat k prevenci nákazy. Je důležité, abychom Vás informovali o tom, jak řešíme situaci a naše probíhající činnosti. Chtěli bychom také připomenout našim zákazníkům, že jsme Vám stále k dispozici, i když k tomu dochází jinak než v běžném provozu. Vlastníme vlastní továrnu v Evropě, abychom byli dobře připraveni řídit její produkci, předcházet nákazám a přijímat nejpřísnější opatření, která můžeme, při zachování provozu. To také znamená, že nezávisíme na doplňkových dodávkách z továren v Číně nebo jinde na světě.
 
Je nyní bezpečné objednat vlnu?
Vlastníme vlastní továrnu v Evropě, což nám dává větší míru kontroly. Všechna opatření jsou učiněna už v továrně. Před každou směnou kontrolujeme všem zaměstnancům teplotu. Byly zavedeny rozsáhlé hygienické a dezinfekční postupy spolu s velmi přísnými požadavky na osobní hygienu a nošení ochranných hygienických pomůcek. Snížili jsme počet zaměstnanců v každé směně, aby se zajistilo, že lidé dodržují doporučené vzdálenosti mezi sebou. Všichni zaměstnanci jsou přepravováni do práce a z práce s důrazem n dodržení nezbytné vzdáleností mezi nimi.
 
Má Devold zboží na skladě?
Ano, vlastníme vlastní továrnu v Evropě, takže se nespoléháme na doplňkové dodávky z továren v Číně nebo jinde na světě. Naše zásoby jsou proto normální a můžeme dodávat stejným způsobem jako dříve.
 
Mohu očekávat, že zásilky budou dodány?
Ano. používáme pouze prověřené dopravce, kteří dodávají zásilky v souladu s dodržováním hygienických postupů neohrožujících je ani naše zákazníky.
 
Bude zboží dodáno obvyklým způsobem?
Ano, budeme pokračovat v činnosti a dodávkách jako obvykle.
 
Jak je zboží dodáváno společnostem, kde je přísně omezen kontakt s jinými lidmi?
Doporučujeme, aby všechny zásilky do těchto společností obsahovaly konkrétní kontaktní osobu a mobilní číslo, aby řidič dopravní společnosti mohl snadno kontaktovat konkrétního příjemce a dohodnout se na způsobu doručení.
 
Jak se doručují balíčky?
Balíčkem jede přímo k vašim dveřím. Řidič, který doručuje zásilku, dodržuje přísná hygienická pravidla.
 
Mohu balík vyzvednout z obchodu nebo ze sběrného místa?
Ne, dopravní společnosti doručují na místo určení a můžete se také zdržet kontaktu s řidičem při dodání.
 
Je zákaznický servis k dispozici pro firemní zákazníky?
Ano, náš tým zákaznických služeb funguje jako obvykle a jsme připraveni odpovědět na jakékoli dotazy našich zákazníků. Můžete nás kontaktovat emailem: info@norskamoda.cz nebo na tel .: +420 416 738 846.
 
Mohu kontaktovat Devold, pokud potřebuji pomoc?
Ano, náš zákaznický servis pro obchodní i soukromé zákazníky je otevřený jako obvykle, ale naši zaměstnanci pracují z domova, jak doporučují úřady. Můžete nás kontaktovat na: eshop@norskamoda.cz a na tel .: +420 725 938 590. Jsme také k dispozici na Facebooku, pokud nás tam chcete kontaktovat.
 
Jaká opatření Devold přijal?
Všichni zaměstnanci společnosti Devold, kteří mohou pracovat z domova, tak učinili. Zastavili jsme veškeré služební cesty a veškerá interní administrativní komunikace je digitální. Vlastníme vlastní továrnu v Evropě, což nám dává větší míru kontroly. V továrně byla zavedena přísná pravidla, zatímco počet infikovaných lidí v Evropě byl stále nízký, a od té doby tyto pravidla striktně dodržujeme, jak jsme již psali v úvodu.
 
Naše kamenné prodejny jsou po nezbytně nutnou dobu z nařízeni vlády uzavřené, ale veškeré zboží můžete objednat on-line s dovozem až v vašim dveřím.
 
Nakonec bychom chtěli vyzvat všechny naše zákazníky, aby pomohli chránit své spoluobčany. Ukažte péči a ohleduplnost a buďte k sobě milí. Je to čas kdy by se všechna rozhodnutí měla dělat s chladnou  hlavou a vřelým srdcem.
 
Váš tým Devold