It's a choice - Zvolte vlnu 2

It’s a choice – Zvolte vlnu

It's a choice - Zvolte vlnu 3

Každý den, děláme všichni nějaká rozhodnutí a volby.  Velká rozhodnutí i malá rozhodnutí. Občas se ale ocitneme na rozcestí, tam kde se naše rozhodnutí můžou stát stěžejní pro nás a naši budoucnost.,,

Měli bychom používat zkratky a okliky, které sice poskytují větší a rychlejší zisky, ale také více znečišťují naše životní prostředí?

Měli bychom podporovat hromadnou výrobu v továrnách se špatnými pracovními podmínkami?

Měli bychom kupovat oblečení, které je sice levné, ale má nízkou kvalitu?

Některé volby stojí více než jiné. Stojí ale za to se nad nimi zamyslet vzít je v úvahu.

Poskytují nám potom lepší produkty, lepší pracovní podmínky, jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou udržitelné.

 

Ve společnosti DEVOLD se snažíme dělat správná rozhodnutí již od roku 1853. Vybíráme a preferujeme dlouhodobé vztahy s našimi pracovníky, volíme metody šetrné jak ke zvířatům, tak i k životnímu prostředí. Děláme rozhodnutí, která vytvářejí lepší budoucnost pro nás a naši planetu. Za svým rozhodnutím si vždy pevně stojíme!

 

 

It's a choice - Zvolte vlnu 4

Norové milují trávit volný čas venku. Jejich láska k venkovu a venkovním aktivitám je předávána už po generace. I proto se cítí zodpovědní za životní prostředí a přírodu jako takovou.

Již dávní předci Norů, věděli že vlna je skvělý a funkční materiál který opravdu plní svou funkci tak jak má. To vše proto, že vlna zajistila ochranu i v těch nejnepříznivějších povětrnostních podmínkách.

Dnes už také víme, že je vlna udržitelným materiálem, který nezatěžuje životní prostředí a který až jednou doslouží, může být recyklován zpět v přírodě.

  • 100 % vystopovatelnost
  • 84%přírodní
  • -20 % plastů
  • 97%naše výroba a továrna
  • 90% transport lodí
  • 100% recyklovatelné
It's a choice - Zvolte vlnu 5

VOLBA KVALITY

Vlna je přírodním super materiálem, který zajistí tu nejlepší ochranu i v tom nejnáročnějším prostředí. Polární průzkumníci a dobrodruzi to mohou potvrdit!  Už přes 160 let ve firmě DEVOLD pracujeme na tom, aby naši zákazníci dostali kvalitní vlněné oblečení, které je nezklame.

Jak jsme si získali jejich důvěru? Jsme schopni doložit přesný řetězec kvality, od ovečky až po obchod. Zjednodušeně to znamená, že vybíráme pouze kvalitní farmy a farmáře, kteří vlnu znají a produkují ji již po generace. Touto cestou můžeme vyrábět a doručit kvalitní oděvy pro stejné nadšence jakými jsme my.
It's a choice - Zvolte vlnu 6
It's a choice - Zvolte vlnu 7

POMALÁ ROZHODNUTÍ

V průměru mají Norové 359 oděvů ve svých skříních.

Každý rok se vyhodí až 23 kg oblečení.

Sledovat nejnovější trendy je nutnost, ale věříme že funkčnost oblečení nikdy nevyjde z módy. Když už se rozhodneme využívat přírodních zdrojů a materiálů, k výrobě oděvů, trpělivost je stěžejním bodem! Ta nejjemnější vlna totiž potřebuje čas růst, aby měla dlouhá a kvalitní vlákna.

Neděláme žádné okliky. Když si zvolíte oděv značky DEVOLD, můžete se oblékat s čistým svědomím. Tento oděv vás udrží v teple a nevydrží pouze jednu sezonu, ale hned několik.

ZODPOVĚDNÉ ROZHODNUTÍ

Lidé jako celek, naši pracovníci i zákazníci jsou srdcem DEVOLDU. Lidé, které jsme si zvolili a oni si zvolili nás. V DEVOLDU jsme jako jedna velká rodina. Už skoro po 200 let, je hlavním posláním firmy DEVOLD, že každý pracující, by měl v zaměstnání prospívat.

Chceme mít jistotu, že oblečení, které si od nás koupíte je vyrobeno a upleteno lidmi, kterým se v práci líbí a daří. Také chceme mít jistotu, že ovce s tou nejjemnější vlnou, se mají na farmách dobře a je o ně skvěle postaráno. Pastva, kterou se spásají, má čas se obnovit a mít pozitivní vliv na životní prostředí. Nikdy ne naopak!

Také proto jsou farmáři vlastnící ovce součástí naší, rozšiřující se DEVOLD rodiny. Naši hrstku

farmářů, jsme si zvolili ke spolupráci, hlavně proto, že sdílí stejné hodnoty jako my.Po 167 let jsme udělali mnoho rozhodnutí, které podporují vědomé, udržitelné a dlouhotrvající vztahy.

 Vy musíte udělat jenom jedno: Zvolte vlnu!