Devold Tribute svetr

100 % přírodní merino vlna

Naše neustálá snaha najít ten nejlepší zdroj pro naši Merino vlnu nás zavedla až do Argentiny, kde získáváme 100% organickou Merino vlnu. O ovce, které se volně pohybují po rozlehlých pastvinách Patagonia, se stará argentinský kovboj Gaucho. V Patagonii jsme se setkali s manažerem farmy Tomášem Wesley, který se stará o farmu Estancia Pilcaneu v Patagonii. Po celý rok dohlíží na ovce a stará se o půdu, která neobsahuje žádné pesticidy a hnojiva.

Na počest Tomáše a jeho kolegů jsme vytvořili unikátní limitovanou edici svetrů Tribute, které se podobají původním ručně pleteným stverům.

Organická merino vlna putuje z nekonečných pastvin z celé Patagonie do naší továrny v Evropě, kde kvalifikované ruce našich řemeslníků a jejich neochvějná pozornost k detailům zajistí, že produkty Devold budou mít dostatečnou kvalitu.

Dále merino pokračuje přes naši zkušební laboratoř v drsných norských horách. Nesmíme opomenout i náš tým designérů a vývojářů, kteří neustále propagují nové inovace ve vlně. Posouvají hranice toho, co je s tímto přírodním vláknem možné, vytvářejí nové produkty, které jsou vyrobeny tak, aby čelily všem možným nástrahám, které na vás v horách čekají.