Lehké tričko Devold pro letní dny 2

Lehké tričko Devold pro letní dny

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Merino vlna získává stále více příznivců z řad sportovců, turistů, protože prostě funguje. V tomto triku od Devold se budeš cítit v pohodě po celý den.

Jedinečný potisk

Lehké tričko Devold pro letní dny 3

Jsi-li milovník oblečení Devold, nesmí ti toto triko v šatníku chybět. Jedinečné vlastnosti vlny Merino dobře znáš. A ten potisk, to je ohlédnutí do historie celého Devoldu. Jde o původní logo, které Devold používal od roku 1853.

Pokud milovníkem Devold zatím nejsi, s tímto trikem se jím staneš. Poznáš v něm, že Merino vlna je dobře prodyšná, odolává pachům, zvládne s tebou vlažné letní ráno i rozpálené polední slunce. Pohodlný rovný střih se hodí pro celodenní nošení, zvládneš s ním i výlet s malým batohem. Ale nejlepší je super komfortní a lehké každodenní nošení.

Báječné pohodlí

Merino je prodyšné, odolá pachům i při vícedenním nošení. Neukouše tě a je příjemně měkké. Skvělé triko pro všední den i sportovně laděné odpoledne či víkendový výlet.

Navíc…

Naši ambasadoři, cestovatelé Daniel Dubský a Lukáš Kreis v tomto triku cestují po světě.
Vybrali si ho pro pohodlí, lehkost a skvělé vlastnosti.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“263218″ img_size=“large“ style=“vc_box_rounded“ onclick=“custom_link“ img_link_target=“_blank“ link=“https://blog.devold.cz/zelena-varsava-s-devoldem/“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“263221″ img_size=“large“ style=“vc_box_rounded“ onclick=“custom_link“ img_link_target=“_blank“ link=“https://blog.devold.cz/devold-pohodlne-obleceni-na-cestovani/“][/vc_column][/vc_row]