Lyžařská střediska jsou připravena, ale co ty? 2

Lyžařská střediska jsou připravena, ale co ty?

Máme pro tebe řešení přímo na tělo, od hlavy až k patě. 😉

Chvíli stojíš frontu na vlek nebo sedačku, necháš se vyvézt na kopec a pak z kopce dolů. Tak se to opakuje celý den. Chvilku stojíš, chvilku makáš. Základem úspěšně stráveného dne na lyžích je kvalitní funkční prádlo, které spolehlivě funguje při všech pohybech a aktivitách. Bavlna či syntetické materiály si s takovým střídáním neumí poradit. Avšak prádlo z jemné Merino vlny má jedinečné termoregulační vlastnosti a celodenní lyžování v něm bude pohodlné.

Devold 170510-1888_1

 

Co tedy obléknout?

237-226 181

1. Dámské dvouvrstvé teplé vlněné triko Devold Duo Active

Jeho jedinečné konstrukce – funkční vlákno rychle odvádí vlhkost od těla a vrstva z Merino vlny tě udrží v teple, i když se zapotíš. Díky prodlouženému zadnímu dílu a prodlouženým nápletům rukávů se ti chlad nedostane na tělo. Merino přirozeně odolává pachům, takže tričko můžeš nosit několik dní během pobytu na horách. Stejně dobře ti pomůže strávit den na běžkách, skialpech a v létě třeba na treku v Alpách.

 

237-110 181

2. Dámské dvouvrstvé dlouhé legíny Devold Duo Active Woman Long Johns

Spolu s tričkem tvoří funkční dvojici, která tě udrží díky termoregulačním vlastnostem vlny Merino v teple po celý den.

 

 

278-470 284

3. Dámská pohodlná celorozepínací vlněná mikina Devold Thermo

Skvělá volba – mikina z kvalitní vlny. Merino vlna je velmi prodyšná, odvádí vlhkost od těla, hřeje i když je vlhká. Vynikající i jako svrchní vrstva v teplejších dnech.

 

 

245-840 232

4. Sportovní lehký vlněný nákrčník Devold Hiking

Ochrání tvůj krk a hlavu proti prochladnutí, až pojedeš po sjezdovce. Snadno odvede pot, tak, aby tě pod helmou nestudilo. Je snadno sbalitelný, až ho sundáš, nebude ti překážet.