Nemyslete jen na sebe! 2

Nemyslete jen na sebe!

Vaše děti také potřebují to nejlepší!

Těšíš se na zimní radovánky, představuješ si svěží vzduch a sněhem pokrytý svah. Proti nepřízni počasí jsi skvěle vybaven a tvoje drahá polovička též.

Zimní rodinná dovolená tedy může začít.

Máte ale kvalitní „podvlíkačky“ i pro děti? Jestli nemáte, je tu spolehlivé a kvalitní dětské vlněné funkční prádlo Devold Duo Active.

Devold 160904-4704_1

Dětské dvouvrstvé teplé vlněné triko Devold Duo Active

Jeho jedinečné konstrukce – funkční vlákno rychle odvádí vlhkost od těla a vrstva z merino vlny  – udržuje  teplo, i když se ratolest zapotí. Díky prodlouženému zadnímu dílu a prodlouženým nápletům rukávů se chlad nedostane na tělo. Merino přirozeně odolává pachům, takže tričko může nosit několik dní během pobytu na horách.

Dětské dvouvrstvé vlněné kalhoty Devold Active

Spolu s tričkem tvoří funkční dvojici, která dítě udrží díky termoregulačním vlastnostem vlny merino v teple po celý den.

Ať už vyrazíte na běžky, na sjezdovky či strávíte odpoledne sáňkováním, v tomto funkčním prádle bude vaší hvězdě zimních sportu teplo. Unikátní spojení dvou materiálů – rychle odvádí pot a jemná přírodní merino vlna skvěle hřeje – spolehlivě funguje při všech pohybech a aktivitách.

Dívčí Devold

237-223 248_2

Vybavte i děti a užijte si báječnou zimní dovolenou – vybírejte to nejlepší pro vaše děti!