Nová kolekce Devold podzim - zima 2018/2019 přichází 2

Nová kolekce Devold podzim – zima 2018/2019 přichází

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kolekce Devold podzim – zima

Inovativní přístup ve zpracování osvědčeného přírodního materiálu, vlny Merino, dává v podání Devold funkčního oblečení nový rozměr.  

Vrstvení oblečení je základem příjemného a komfortního pobytu v přírodě. V první i druhé vrstvě Devold přináší nové produkty, které vám zpříjemní pobyt v zimní přírodě. S Devoldem vás nadcházející zima nezastaví.

Nová kolekce Devold podzim - zima 2018/2019 přichází 3Nová kolekce Devold podzim - zima 2018/2019 přichází 4

 

Oboustranné funkční prádlo

Největší novinkou v řadě oblečení první vrstvy je oboustranné funkční prádlo – triko a dlouhé spodky Tuvegga Sport Air. Oboustranné funkční prádlo nabízí na jedné straně hladký úplet zajišťující vysokou prodyšnost, zatímco na druhé straně je 3D konstrukce úpletu s velkým množstvím vzduchových kapes dodávajících zvýšenou tepelnou izolaci. Prádlo se tak může snadno přizpůsobit různým formám zátěže při sportovních aktivitách i měnícím se teplotám okolního prostředí.

V tradiční řadě funkčního prádla první vrstvy se v modelech Vaksvik a Vams objevují tradiční norské vzory. V modelové řady Vams dámy ocení i velmi jemný úplet a vysoký pas.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_zigzag][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]

Technická druhá vrstva

Vynikající termoizolační vlastnosti při velmi nízkém objemu a váze se osvědčily. A tak novinka minulé zimní sezóny – modely Tinden Spacer kombinující vlnu Merino a Polyester – dostala pro letošní zimu novou barevnou variantu a bundu bez kapuce.

Strategicky umístěné úplety v duchu přístupu „bodymapping“ (důmyslné řešení střihu a použití různých úpletů pro maximální funkčnost) se vedle první vrstvy (Tuvegga Sport Air) prosadily i v oblečení druhé vrstvy. Technická řada Egga představuje perfektní střední vrstvu pro náročné outdoorové aktivity, která má skvělý poměr termoregulačních vlastností k objemu a váze. Vybrat si můžete bundu s kapucí či bez a vestu.

Lifestylová řada mikin Nibba je obohacená o volnočasové kalhoty a myslí i na malé sportovce a vycházející outdoorové hvězdy.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“268252″ img_size=“large“ alignment=“center“ style=“vc_box_shadow_3d“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][vc_column_text]

Příběh pokračuje

Již od roku 1853 se Devold věnuje zpracování vlny a výrobě oblečení do náročných klimatických podmínek.  Významní průzkumníci polárních oblastí a norští rybáři si Devold rychle oblíbili pro odolnost a nepřekonatelný komfort. Více jak 160 let práce s vlnou dodává výrobkům tu nejvyšší možnou kvalitu. Funkční oblečení Devold zahrnuje nejen spodní prádlo, ale také trika s dlouhým rukávem, spodní kalhoty, ponožky, čepice i multifunkční šály. Užijte si zázrak přírody – jedinečné vlastnosti vlny – v podobě kolekce Devold podzim – zima 2018/2019.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“268248″ img_size=“large“ alignment=“center“ style=“vc_box_shadow_3d“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“268271″ img_size=“large“ alignment=“center“ style=“vc_box_shadow_3d“][/vc_column][/vc_row]