Tuvegga přichází 2

Tuvegga přichází

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Merino, bodymapping, variabilita – to vše je Tuvegga

Novinka zimní sezóny je tady!

Devold Tuvegga Sport Air je oblečení první vrstvy. Toto oboustranné funkční prádlo (triko a dlouhé spodky) je jedinečné v několika ohledech.

Tuvegga přichází 3[/vc_column_text][vc_column_text]

Merino – prověřený přírodní materiál

Vlna Merino je přírodní vlákno jedinečných vlastností. Je prodyšné a snadno se přizpůsobí velkým teplotním rozdílům – v létě chladí, v zimě hřeje a díky keratinovému základu neabsorbuje tělesné pachy. Můžete ho tedy používat opakovaně bez nutnosti prát. Poskytuje vysokou UV ochranu a je nealergenní. Neškrábe, nežmolkuje a je velice jemné. Používá se pro výrobu funkčního termoprádla, izolační střední vrstvy i oblečení pro nenáročné i náročné aerobní aktivity jako je cyklistika nebo běh.

Vše o merino vlně najdete zde.

Bodymapping přímo na tělo

Oboustranné funkční prádlo nabízí na jedné straně hladký úplet zajišťující vysokou prodyšnost, zatímco na druhé straně je 3D konstrukce úpletu s velkým množstvím vzduchových kapes dodávajících zvýšenou tepelnou izolaci. Prádlo se tak může snadno přizpůsobit různým formám zátěže při sportovních aktivitách i měnícím se teplotám okolního prostředí. Oboustranná konstrukce je použita na studených částech trupu – v oblasti hrudníku, zad a paží. Teplá oblast trupu – břicho –  je z klasického žebrovaného úpletu, v podpaží se o rychlý odvod vlhkosti spolehlivě stará rychleschnoucí síťovaný úplet.

Kalhoty na sobě též kombinují úplety s rozdílnou funkčností. Oboustranný úplet je v oblasti přední a zadní strany stehen, na kolenou a sedu, žebrovaný úplet pak pracuje v oblasti klína a ve spodní části nohavic. Podkolenní jamka je ze síťovaného úpletu.

Variabilita použití

Pokud si Devold Tuvegga oblečete hladkou stranou na tělo, zažijete skvělý pocit z neomezeného pohybu a volnosti v neodolatelně pružném materiálu. Skvěle přilne k tělu a přece ho téměř nezaregistrujete. Stop tekoucímu potu po těle při náročných volnočasových aktivitách. Pro klidný odpočinek na zimní terase, nenáročnou turistiku či procházku ve městě oblečte Devold Tuvegga stranou s vysokým úpletem na tělo a zažijete skvělý pocit tepla a pohodlí.

Termoprádlo tak najde využití pro větší škálu outdoorových a volnočasových aktivit v chladném období roku. Lyžaři, skialpinisté, turisté, lovci, rybáři a mnoho dalších milovníků pohybu a pobytu v přírodě se může těšit z pohodlného střihu, ověřeného materiálu a bezkonkurenční funkčnosti.

Celou řadu Tuvegga naleznete na našem webu.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 4[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 5[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 6[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 7[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 8[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 9[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 10[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][vc_column_text]Tuvegga přichází 11[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]