Strategie pro kvalitu – koncept “Sheep To Shop” 2

Strategie pro kvalitu – koncept “Sheep To Shop”

Na našem blogu jste mohli zhlédnout video o novém konceptu Devold, který se jmenuje “Sheep To Shop”. Jsme velmi rádi, že můžeme tento projekt blíže představit. Myslíme si totiž, že vám objasní mnoho práce skryté za každým výrobkem Devold. Je to ale i postoj ke všem zúčastněným, který přináší kvalitu, ohleduplnost k přírodě a udržitelný rozvoj.

 

V Devold se soustřeďujeme na kvalitu.”, říká generální ředitelka společnosti Devold, paní Cathrine Stange.

Dbáme na to, aby všechny produkty Devold nabízely prvotřídní kvalitu, uživatelský komfort a ochranu. Za účelem garantovat kvalitu věříme, že je třeba sledovat všechny kroky výrobního procesu každého výrobku – od ovcí poskytujících vlnu po hotový výrobek, který se dostane k zákazníkům na prodejnách. Tento přístup jsme pojmenovali Devold Strategie pro kvality – “Sheep To Shop”, a představuje přehledný, plně ovládaný proces v celém průběhu výroby.

 

Cestujeme za farmáři

Navštívili jsme země, ve kterých vzniká vlna Merino té nejvyšší kvality, a setkali jsme se s farmáři, kteří jsou pro kvalitu zapálení tak, jako jsme zapálení my v Devold. Jejich hrdost na to, že patří k producentům nejkvalitnější vlny Merino na světě, nás inspirovala k zahájení projektu “Sheep To Shop”, umožňujícímu představit jejich příběh světu a přiblížit jejich život a poslání. Devold uzavřel dlouhodobé přímé smlouvy s farmáři v Austrálii, na Novém Zélandu a v Argentině. Tyto smlouvy farmářům zajišťují stabilní ceny za jejich produkci vlny, zatímco Devold získává potřebné požadované množství kvalitní vlny pro výrobu oblečení.

Farma Glen Oak v Austrálii

 

Farma Glencoe v Austrálii

 

Farma Glenelg v Tasmánii

 

Známe se osobně

Naši dodavatelé vlny, farmáři sdílejí naše hodnoty a přístup v péči o zvířata, udržitelnou výrobu a využití krajiny. S dodavateli a jejich rodinami se osobně známe, viděli jsme způsob jejich práce a zacházení se zvířaty. Je nám ctí s těmito lidmi pracovat. Jsme spolu s nimi odhodláni získávat tu nejlepší vlnu Merino na světě.

Farma Glen Oak v Austrálii

 

Farma Turee Vale v Austrálii

 

Farma Warrambeen v Austrálii

 

Kvalita je na prvním místě

Devold má velmi úzké vazby i s dalšími partnery, kteří jsou nedílnou součástí výrobního procesu – zpracovateli vlny a výrobci příze. Jsme hrdí, že spolupracujeme se společnostmi, které s námi sdílí náš zájem o kvalitu a naší představu o vývoji technologií a rozšíření možností využití Merino vlny.

 

Vyrábíme v naší vlastní továrně

Vlastní výroba oblečení je ústředním bodem celého řetězce vazeb a vztahů. V zájmu získání kontroly nad touto klíčovou fází výroby, se Devold rozhodl investovat a postavil svůj vlastní výrobní podnik v Litvě, kde jsme úspěšně vyráběli posledních více jak dvacet let. Roku 2015 jsme otevřeli novou, nejmodernějšími technologiemi vybavenou, továrnu na ploše 16 000 m2. V této továrně provádíme všechny úkony: splétáme vlnu na přízi, kterou si i barvíme ve vlastní barvírně, stříháme jednotlivé díly, provádíme zde úpravy i dokončovací práce, balíme a skladujeme hotové výrobky před tím, než se vydají na pulty prodejen. Vlastníme laboratoř, ve které projdou naše výrobky více jak 20 náročnými zkouškami kvality. Více jak 300 zaměstnanců Devold, kteří zde pracují, může s hrdostí říci „My jsme to vyrobili!“. O návrh a vývoj všech výrobků se nám stará návrhářské a vývojové oddělení v Norsku. Výrobky testujeme v drsných klimatických podmínkách Norska sami a prostřednictvím našich ambasadorů. Jen tak jsme si jistí, že poskytujeme maximální uživatelskou zkušenost.

To vše proto, abychom si v Devold na konci dne byli jistí, že každý náš výrobek přináší zákazníkovi nejvyšší míru zkušeností milovníků pohybu a v přírodě, dobrodruhů a profesionálů, jedinečnou kvalitu, komfort a ochranu.

 

Záruka kvality

Když o tom popřemýšlíte, projekt “Sheep To Shop” poskytuje plnou sledovatelnost a dohled nad každým krokem výrobního procesu. Představuje tak nejvyšší možnou míru záruky kvality.

Všichni pracovníci Devold jsou pyšní na zahájení projektu “Sheep To Shop”. Chceme se jím podělit o příběhy báječných lidí, se kterými spolupracujeme – co a jak děláme to, co děláme. Takto se snažíme vysvětlit, jak se to přihodí, že je vaše oblečení Devold spolehlivé a kvalitní.

 

Závěrem

Jsme rádi, že jste dočetli až sem. Poznali jste, jakou cestou se k vám výrobek Devold dostává a proč je tak kvalitní. Děkujeme.

 

Pokud jste si video neprohlédli, zde vám ho nabízíme.