Tenká, ale šikovná 2

Tenká, ale šikovná

Nebaví tě se pořád svlékat a oblékat, protože ti je chvíli teplo a chvíli zima? Je tu řešení!

Šach, mat syntetice

Technická mikina Devold Egga je vynikající střední vrstva ze 100% merino vlny pro intenzivní sportovní aktivity. Důmyslně spojuje dva úplety. Na důležitých partiích tělo výborně zahřeje úplet se vzduchovými kapsami. Hladký úplet skvěle odvádí pot, když do toho na výpravě víc šlápneš. Odolává pachům, je to přece vlna merino. Velmi lehké a skladné oblečení pro turistiku, horolezectví, skialpy.

Tenká, ale šikovná 3Tenká, ale šikovná 4

Přírodní materiál a super střih

Merino vyniká lehkostí, měkkostí, vysokou prodyšností a odolností vůči pachům. Zaručí ti vysoký tepelný komfort při zachování velmi nízké váhy. Celorozepínací zip, smyčky na palce raglánových rukávů a zipové kapsy z této mikiny dělají ideální izolační vrstvu pro náročné sportovní aktivity po celý rok.

Tenká, ale šikovná 5Široké využitíTenká, ale šikovná 6

Líbí se ti zimní sporty? Oddáváš se lenošení na zimní terase? Je Ti milejší procházka, při které ti energii dodá slunce? Nebo miluješ městský život? Pak je bunda Egga to, co hledáš.

Egga pro něj a pro ní

Správně, mikina Egga je dostupná v pánské a dámské verzi. Máš-li radši vestu, též si vybereš. A nezapomeň na čepici a nákrčník:-)

 

Celou řadu Egga naleznete na našich stránkách zde.Tenká, ale šikovná 7