Devold V TRIKU DEVOLD ENERGY PODÁŠ MAXIMÁLNÍ SPORTOVNÍ VÝKON

V TRIKU DEVOLD ENERGY PODÁŠ MAXIMÁLNÍ SPORTOVNÍ VÝKON

Triko Devold Energy pro maximální výkon!

 290-210-250Už není třeba přemýšlet, jaké triko zvolit pro sportovní aktivity. Triko Devold Energy je jasná volba!

 Maximální výkon vyžaduje 100% funkční oblečení a tím vlněné triko Devold Energy je – speciálně navržené pro intenzivní a náročné aktivity. Pokud ho vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

Triko Devold Energy s krátkým rukávem představuje kombinaci dvou různých vlněných pletenin. Strategicky umístěné panely ze síťoviny odvádějí vlhkost, odvětrávají přebytečné teplo a podporují termoregulaci.

290-219-175Díky jedinečným schopnostem merino vlna absorbuje vlhkost, což zaručuje sucho a teplo za každého počasí. Vlna přirozeně odolává pachům, a to oceníte především při několikadenních sportovních výkonech. Energy dokonalým střihem obejme tělo a díky vysoké pružnosti  umožní maximální svobodu pohybu.

Triko Energy, to je mnoho nedocenitelných detailů:

  • prodloužený zadní díl chrání bedra
  • reflexní prvky zlepšují viditelnost
  • ploché švy brání odírání pokožky

A důležitá informace na závěr, proti loňskému modelu je letošní Energy o 40 g/m2 lehčí, jeho hmotnost, díky moderním technologiím, spadla na 150 g/m2, což ocení každý sportovní profesionál.

Doporučujeme pro vysoce náročné a potivé aktivity,njako je běh, cyklistika, vysokohorská turistika nebo lezení.290-950-900

Triko je dostupné v dámské i pánské variantě.
Materiál: 100% merino vlna
Gramáž: 150 g/m2

Jako perfektní doplněk proti stékání potu po obličeji doporučujeme čelenku Devold Energy.