Vlna je nad zlato 2

Vlna je nad zlato

Vlna je nad zlato 3

Vlna je nad zlato, i když svítí slunce a teploty se nepohodlně zvyšují. Když se řekne vlna, každý si ji představí v kombinaci se zimním počasím. Není tomu ale tak! Vlna se dá fantasticky využít i v létě.

Pokud máte své plány zaměřené na léto s vysokou fyzickou aktivitou v lesích, horách a u moře, máme pro vás oděvy, díky nimž bude váš zážitek ještě  lepší.

V horkých letních dnech i na horských túrách nemůže totiž nic konkurovat lehkým vlněným oděvům. Při stoupání do kopce, nebo jiné fyzické aktivitě se vaše tělesná teplota zvyšuje.  Vlastnosti vlny zaručí regulaci tělesné teploty a ochrání vás před přehřátím.

Když se potom zastavíte na přestávku vysoko na kopci může vám být najednou zima, ale vlna vás stále zahřeje, i když je oděv už úplně zpocený.

Příroda to má zkrátka skvěle vymyšlené!

Horolezectví a náročné horské túry kladou vysoké nároky na oblečení, které vás ochrání. Pokud se chystáte na výlet pouze s velkým batohem, jste zcela závislí na oblečení, které vám umožní snadné sbalení, lehkou váhu, skladnost a hlavně funkčnost. Tím je primárně myšleno, že si musíte vybrat oblečení, které nezadržuje vlhkost, a to které lze nosit opakovaně, abyste ušetřili místo v batohu. Rychleschnoucí oblečení, které vás zahřeje i ochladí, to je ta správná volba. To je Devold!

To vše získáte díky extrémně univerzální a zcela přírodní high-tech letní vlně, která je antibakteriální a není cítit potem ani po několikadenním nošení!