Devold ZAPOMEŇTE NA TRAUMATA Z PLETENÝCH SVETRŮ, SLOGEN NEKOUŠE 2

ZAPOMEŇTE NA TRAUMATA Z PLETENÝCH SVETRŮ, SLOGEN NEKOUŠE

Devold Slogen – novinka letošní zimy!

Nic proti fleecovým mikinám, ale vlna je vlna. A kdo ji ještě nezkusil, ten může děkovat bohu, že ještě není na vlně závislý. Na scénu totiž přichází novinka letošní zimní kolekce pml2897nekorunovaného krále vlněného oblečení pana Devolda – úžasný svetr Slogen.

Zapomeňte na traumata z po domácku pletených svetrů, které na Vás Vaše babičky a maminky navlékaly. Zatímco ony byly odkázané na tu nejhrubší vlnu ovcí z beskydských salaší, svetr Slogen je upleten z té nejjemnější vlny merino střižené z australských a novozélandských kusů, historicky vyšlechtěných tak, aby jejich vlna dokonale hřála, ale nekousala.

Svetr Slogen je ideální vrstvou pod neprofukovou bundu. Bez nadsázky tak nahradí i moderní péřové „svetry“. Má přitom výhodu, že snese větší míru aktivního pohybu. Vlna totiž nabízí pocit sucha i v případě, kdy nasaje vodu odpovídající až jedné třetině své hmotnosti.

A proč zrovna Slogen? Slogen je nejkrásnější vrchol norských Sunmøre Alps v oblasti Ålesund. Svetr Slogen je inspirovaný vlastním vzorem firmy Devold, který představuje Špicberky. Oděvy Devold jsou vyráběny z dlouhovlákné merino vlny, která je 100% přírodním materiálem z obnovitelných zdrojů… Ale hlavně nekouše, nezapáchá, dobře odvádí vlhko od těla a hřeje!

A pro ty prakticky uvažující:

  • má stojáček se zipem, který zahřeje krk a dodá styl
  • otvor na manžetě rukávu na provlečení palce nahradí bezprstové rukavice
  • léga zipu ochrání vaši bradu
  • výztuže na loktech zvyšují odolnost a tím životnost svetru
  • je v dámském i pánském provedení v několika různých barvách

nepojmenovano_1-1024x1024 nepojmenovano-1024x1024