Devold ZIMA NÁM KLEPE NA DVEŘE, NOVÁ KOLEKCE UŽ VSTOUPILA 1

ZIMA NÁM KLEPE NA DVEŘE, NOVÁ KOLEKCE UŽ VSTOUPILA

Nová kolekce Devold of Norway – vlna, kterou už nikdy nesundáte!

Podzim je tu a zima už klepe na dveře. Nenechte se proto zaskočit a už teď se vybavte na své outdoorové aktivity novou kolekcí Devold.screenshot_1

Devold opět posouvá hranice vlny a jejího využití pro ty nejdrsnější podmínky nebo nejintenzivnější aktivity. V nové zimní kolekci najdete vše od tradičních svetrů Nansen z pravé norské vlny až po nejjemnější merino vlnu řady Breeze.

Devold zůstává věrný outdooru, ale rozšiřuje své produktové řady i o lifestyle produkty.

Nejžhavější novinkou a naprostou peckou v kolekci je řada Camo – moderní pojetí maskáčového vzoru na skvělé spodní vrstvě, kterou budete chtít ukázat. 190 gramové merino Vás dokonale zahřeje.

Speciálně pro outdoorové aktivity je tu řada Hiking. Na zimu nahrazuje původní řadu Sport. Skvěle absorbuje vlhkost, když se zpotíte, přitom dokonale hřeje.

V rámci Retro kolekce představuje Devold of Norway v nové zimní kolekci pravé norské svetry Randers a Slogen pro drsné chlápky a zimomřivé ženy. První skupině doporučujeme rovnou na holé tělo, té druhé pak vhodně kombinovat s další novinkou – speciální edicí Devold Signature s nádherným vzorem Alnes.

Devold of Norway v zimní kolekci kromě novinek přináší i tradiční vlněné oděvy jako Energy, DuoActive nebo Expedition. V podstatě všechny řady nabízí Devold i pro děti, protože kdo jiný, než děti, si dokáže užít zimu naplno… A k tomu je aktivní termoregulace vlny naprosto dokonalá.

Samozřejmostí jsou doplňky, tedy čepice, čelenky, nákrčníky, kukly, šály a ponožky, protože nejdůležitější je mít nohy v teple.