Mára Holeček Premiéra dokumentu UFO Life 2

Mára Holeček Premiéra dokumentu UFO Life

Mára Holeček Premiéra dokumentu UFO Life 3

A pokračujeme ve vysílání Márových dokumentů, takže pokud Vás to zajímá nebo se doma nudíte a nevíte co s volným časem, tak můžete zatoulat s Márou na další vysoké hory a do vzdálených končin. Mára uvolnil pro volné vysílání dálší ze svých dokumentů, tentokrát UFO Life. A to ve čtvrtek 9. dubna ve 20.30

 
Anotace k filmu:
 
Marek Holeček a Zdeněk Hák, držitelé Zlatého cepínu 2018 za prvovýstup na Gašerbrum I, opět pokoušejí své himalájské štěstí. Dosud neprostoupená dvoukilometrová severozápadní stěna Chamlangu a sedm dní, během nichž se může podařit dobýt neužitečné, ale i ztratit to zásadní. Filmový dokument Jana Šimánka citlivě propojuje osobní linie prvovýstupců s mimozemským sportovním výkonem i historickým kontextem a tematizuje fenomén horolezectví jako takový.
 
Link na video naleznete na konci článku.
 
Mára nosí na svých výpravách jedině prádlo a vlněné oblečení od Devoldu, se kterým má více jak desetileté zkušenosti a nedá na něj dopustit. Prakticky si bez něj odjezd na jakoukoli expedici nedokáže představit a Devold se stal i každodenní součástí jeho života díky jeho lifestylové kolekci.
 
Z věcí od Devoldu, které na sobě Mára pravidelně nosí pro Vás vybíráme těchto pár kousků:
 
Základní vrstva do každého počasí, v létě a na jaře můžete chodit jenom v něm, v chladnějších měsících pak jako základní vrstva pro další „cibulové“vrstvení. 100% merino
 
„První věc kterou na sebe beru ať už vyrážim kamkoli, nikdy nezklame. Podle podmínek pak přihodim další vrstvy.“ Mára

https://norskamoda.cz/panske-sportovni-lehke-vln-ne-triko-devold-hiking-1.html

 
Dvouvrstvé prádlo Duo Active se používá jak silnější první vrstva pro aktivity v chladném počasí nebo také jako druhá vrstva pro teplejší dny – taková tenčí mikina. Spodní vrstva rychle odvádí pot a vrchní vlněné vrstva perfektně izoluje.
 
„Ve stěně na něj nedám dopustit, i když se hodně zpotim tak rychle vyschne a furt hřeje.“ Mára

https://norskamoda.cz/pansky-dvouvrstvy-vln-ny-rolak-devold-duo-active-4.html

 
Devold nabízí ponožky pro každou příležitost, lyžařské, turistcké, běžecké ale i na každodenní chození do kanceláře. A každé z nich obsahují pořádnou porci vlny, takže jsou pohodlné i při delším sošení, jen tam nezasmrádnou a perfektně regulují teplotu ať je horko nebo zima.
 
„Nohy v pohodě, to je základ každý úspěšný expedice. A s fuskama od Devoldu mám jistotu, že nešlápnu vedle. “ Mára

https://norskamoda.cz/obleceni/ponozky-a-podkolenky.html?manufacturer=429

Další produkty Devold, ze kterých si určitě něco vyberete, naleznete zde

Film UFO LIFE byl produkován společnostmi HUDY, Hanibal a Mammut. 9.dubna ve 20:30 bude spuštěn na YouTube na kanále HUDY.

Na tomto kanálu můžete sledovat Márův dokument: