Zůstaň přírodní s Devoldem jako Sigrid 2

Zůstaň přírodní s Devoldem jako Sigrid

Sigrid Solbakk Raabe (* 5. září 1996), vystupující pod jménem Sigrid, je norská zpěvačka a skladatelka. V roce 2017 dosáhla mezinárodního úspěchu se singlem „Don’t Kill my Vibe“, v lednu 2018 pak získala ocenění BBC Music Sound of 2018. Její první album vyšlo v roce 2019.

Narodila se v Alesundu sídle Devoldu. S Devoldem spolupracuje už od dětství coby modelka. Devold jí učaroval a je mu věrná.

https://www.thisissigrid.com/

Dříve byly věci dělány tak, aby něco vydržely. Někdy musíme vzít věci z minulosti abychom vytvořili lepší budoucnost. To bylo důvodem proč jsme znovu oprášili nejpřírodnější a nejudržitelnější oděvy: Pletené vlněné svetry ze 100% čisté norské vlny. Říkáme jim Devold Originals.

Devold x Sigrid je o vybrání etických a udržitelných oděvů, které dbají o přírodu a zároveň ukazují, kdo jste a odkud pocházíte.

„Myslím si, že je super, že Devold, vezme staré klasické svetry a upravené je znovu vyrábí. To přenáší naše dědictví do budoucnosti a v úplně novém kontextu.“

-Sigrid

Tyto svetry odráží osobitý styl Sigrid v mnoha bodech:  Jednoduchý a čistý design s volným střihem, materiál který dává svetru hrubý vzhled a nadčasovou eleganci.

Zůstaň přírodní s Devoldem jako Sigrid 5

Norská vlna je 100% rozložitelný a přírodní materiál, s robustností, díky které oblečení vydrží na věky

Všechny použité vzory byly vybrány z archivu Devold a postup při výrobě byl používán stejný po více než 166 let. Vyrobeno pořádně.

Zůstaň přírodní s Devoldem jako Sigrid 6
Zůstaň přírodní s Devoldem jako Sigrid 7

Zůstat originálním, je zůstat opravdu tím kým jste, odkud pocházíte a starat se o váš odkaz.

 

Trvalo nám to 166 let vyrobit tyto svetry. Kvalita si žádá čas. Devod Originals jsou elegantní verzí protestu proti moderní rychlo-módě.

 

Zůstaňte originální.