Bunda Egga - ideální společník do přírody, ale i do města, pro náročné výšlapy, ale i pohodové procházky 2

Bunda Egga – ideální společník do přírody, ale i do města, pro náročné výšlapy, ale i pohodové procházky

Cestovatel Daniel Dubský se před několika dny vrátil z putování Západní Evropou plný dojmů. Na cestě ho provázelo oblečení Devold. Podělí se s vámi o zkušenosti s vlněnou bundou Devold Egga.

Na naší letošní cestě mě doprovázela bunda Egga od DEVOLD v oranžovo-modré verzi. bunda je vyrobená ze 100% Merino vlny, ale síla materiálu se na některých partiích liší. Slabší vrstva je využita v podpaží, na hrudi a bedrech, tedy na místech, kde se člověk při sportu více potí. Na základě toho je dosáhnuto skvělého tepelného komfortu. Když je zima, stačí pár rychlých kroků v mikině Egga a hned je teplo.

bunda je lehká, na zip a má vyšší límec, který krásně kryje krk, což jsem během chladných a větrných podmínek opravdu ocenil. Super jsou i tři praktické kapsy na zip, ze kterých se vám jen tak něco neztratí. A to, že bunda ze 100% Merino vlny ani při dlouhodobějším aktivním používání nezapáchá je nespornou předností, kterou si užívá především má přítelkyně.

Díky skvělému střihu mi bunda padla jako ulitá a její ploché švy pod batohem jsem opravdu ocenil, prostě jakoby tam nebyly. Příjemný, měkký materiál, zajímavá barevná kombinace, pěkný střih dělají z bundy Egga ideálního společníka do přírody, ale i do města, pro náročné výšlapy, ale i pohodové procházky. Egga se mi osvědčila po všech stránkách a můžu ji rozhodně doporučit!

Daniel Dubský